Репортерът на bTV Новините Борислав Лазаров поема ново предизвикателство и от

...
Репортерът на bTV Новините Борислав Лазаров поема ново предизвикателство и от
Коментари Харесай

Боби Лазаров е новият Емо Чолаков в прогнозата на времето

Репортерът на bTV Новините Борислав Лазаров поема ново предизвикателство и от 31 юли ще води прогнозата за времето, заяви малкия екран.

Той се причислява към Станислава Цалова и Натали Трифонова в екипа на синоптиците на bTV, който остана напълно дамски след напускането на Емо Чолаков.

„ В bTV се стремим водещите в нюзрума да бъдат публицисти със сериозен опит зад тила си и с изявени репортерски качества. Като част от екипа на новините и настоящите излъчвания на малкия екран в продължение на дълги години, Боби Лазаров е точно подобен публицист. Вярвам, че с неговите необятни знания, умения и положителен жанр в представянето на вести и с естествения му интерес към науката, метеорологичните прогнози ще доближават до феновете по най-любопитния и непосредствен до тях метод ”, разяснява Венелин Петков, шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт " в bTV Media Group.

„ Обичам работата си в bTV, тъй като през всичките тези години постоянно съм имал свободата и най-модерните изразни средства, с цел да развъртвам тематиките, които са забавни и потребни за феновете. Да бъда водещ на прогнозата за времето е опция да направя последваща, естествена стъпка, тясно обвързвана с моите персонални и професионални ползи “, споделя Боби Лазаров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР